Pozadina

O nama

Tvrtka Libra tehničar d.o.o. osnovana je 15. ožujka 1993. godine kada je i započela sa radom. U potpunom je privatnom vlasništvu. Danas broji 14 stalno zaposlenih radnika.

Početkom 2001. godine tvrtka je ušla u investiciju kupnje poslovnog prostora da bi se krajem iste godine uselila u novi prostor. Tijekom 2004. godine kupuje se još jedan poslovni prostor tako da se sada tvrtka prostire na ukupno cca 600 m². Mogućnošću rada u takovom okruženju tvrtki osigurava daljnji napredak i poboljšanje kvalitete usluga prema svojim kupcima.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja i servis svih vrsta vaga neovisno od proizvođača; trgovačke vage, analitičke i precizne vage u laboratorijima i ljekarnama, medicinske vage, vage u tehnološkim procesima i industriji, a posebice mosne i željezničke vage te vage na betonskim postrojenjima i asfaltnim bazama gdje danas pokriva cca 40% hrvatskog tržišta.

Tvrtka je ovlašteni servis 443 temeljem Rješenja Državnog zavoda za mjeriteljstvo RH kojim zadovoljavamo i poštujemo sve norme propisane Zakonom o mjeriteljskoj djelatnosti.

Tvrtka je ovlaštena za obavljanje poslova redovne i izvanredne ovjere vaga i utega (identifikacijski broj 32) temeljem Rješenja Državnog zavoda za mjeriteljstvo. 

Za obavljanje poslova servisa posjedujemo etalonsku opremu koja je umjerena prema Zakonu o mjeriteljstvu i pratećim Pravilnicima.

Svi zaposleni djelatnici su stručno obrazovani te su pohađali stručne seminare i servisne treninge kod pojedinih proizvođača vaga u Europi.

Za brzo i efikasno otklanjanje kvarova na vagama, tvrtka osim stručnih radnika raspolaže i sa pet servisnih vozila, te kamionom za manipulaciju velikim utezima.

Ciljevi kojima težimo su povećanje prometa u sektoru industrije i trgovine, i unapređenje kvalitete usluga uz pridržavanje propisanih normi, a na zadovoljstvo svih poslovnih partnera. 

Usmjerenost na potrebe kupaca i korisnika usluga i njihovo zadovoljstvo izvršenim poslovima su najvažnije vrijednosti prema kojima LIBRA TEHNIČAR mjeri i određuje svoju ukupnu uspješnost.

Libra tehničar d.o.o. akreditirani je umjerni laboratorij prema normi HRN EN ISO/IEC 17025:2017 od strane Hrvatske akreditacijske agencije u području opisanom u prilogu Potvrde o akreditaciji broj 2147.

Tvrka Dini Argeo nas je 2018. godine ovlastila kao tijelo za provođenje prvih ovjera vaga izvedenih s njihovim terminalima.