Precizne vage

Precizna vaga je instrument za vaganje visoke osjetljivosti, dizajniran za precizno mjerenje mase krutih tvari i tekućina s visokom razinom preciznosti. Općenito, ova vrsta vaga ima manji kapacitet i koristi se za vaganje manjih masa u usporedbi s vagama koje koristimo svakodnevno.

Serija:

Vaga GAEPKR

Proizvođač:

DINI ARGEO

Višenamjenska vaga visoke preciznosti, prikladna za laboratorijsku i industrijsku upotrebu. Struktura u potpunosti od nehrđajućeg čelika čini ovu vagu prikladnom za okruženja sa strogim higijenskim zahtjevima.

Saznajte više

Serija:

Vaga GAI

Proizvođač:

DINI ARGEO

Višenamjenska vaga visoke preciznosti, prikladna za laboratorijsku, industrijsku uporabu, zlatarnice i zalagaonice te gotovinu za zlatarnice. Dostupno i CE-M ODOBRENO za legalnu upotrebu u trgovini.

Saznajte više

Serija:

Vaga HLD

Proizvođač:

DINI ARGEO

Višenamjenska vaga visoke preciznosti, pogodna za laboratorijsku i industrijsku upotrebu. Tehnička precizna vaga od nehrđajućeg čelika, sa internim sustavom kalibracije

Saznajte više

Serija:

Vaga TRD

Proizvođač:

DINI ARGEO

Vage od nehrđajućeg čelika visoke rezolucije IP65 za industrijsku i laboratorijsku uporabu. Posebno prikladno tamo gdje postoje strogi higijenski zahtjevi. Modeli s dvostrukim rasponom imaju veću točnost na donjem dijelu raspona. Dostupno i CE-M APPROVED.

Saznajte više