Mosne vage

Vaganje bez operatera

Kod automatskog vaganja, proces vaganja odvija se bez prisustva vagara. Vozači kamiona kojima je dodijeljena RFID kartica imaju mogućnost samostalnog vaganja (samoposluživanje) putem RFID čitača koji se nalazi na vagarskoj kućici.

Pametni RFID ormar cjelovito je rješenje za automatizirani inventar i samoposlužno skladištenje. To je inteligentni ormarić s RFID tehnologijom kompaktnog dizajna i dostupan s prozirnim vratima kako biste mogli vidjeti predmete unutra i 10” zaslonom osjetljivim na dodir kako biste njime mogli upravljati.

Može mu se pristupiti samo ako se identificirate RFID karticom kako biste osigurali da isporučeni proizvodi odu pravoj osobi. Zahvaljujući ovom rješenju izbjeći ćemo nestašice uskladištenih proizvoda, moći ćemo znati gdje su korišteni i imat ćemo inventar ažuriran u svakom trenutku.

  • Semafor crveno / zeleno služi za regulaciju prometa i daje informacije vozaču kad krenuti / stati
  • Vozač sam vrši prvo vaganje (npr. ulaz materijala) prislanjanjem kartice na čitač koji se nalazi na stupu ispod semafora. Na isti način obavlja i drugo vaganje (npr. nakon istovara). Prateći semafor zna kad treba krenuti / stati.
  • Opcije: induktivne petlje za detekciju nailasku vozila, printer listića vagarinke za vozača na stupu, rampe za regulacije prometa, IP kamere sa spremanjem slika, dodatni veliki vanjski display.