Mosne vage

Mosna, mostna, kamionska, kolska, kolna vaga samo su jedni od naziva ekonomičnog proizvoda koji je neophodan za velike tvrtke kako bi što jednostavnije i lakše obavili ulazna ili izlazna vaganja robe.

Navedene vage se najviše koriste u velikim industrijskim postrojenjima, pilanama, kamenolomima, betonskim potrojenjima i na asfaltnim bazama.  

Kako bi poboljšali produktivnost, smanjili troškove i gubili nepotrebno vrijeme predstavljamo Vam više varijanti elektroničkih mosnih vaga s opremom svjetski poznatih proizvođača.

Mostovi za mosne vage mogu biti u potpunosti metalne, te kombinirane metalno – betonske. Metalno-betonski mostovi se isporučuju spremni za nalijevanje betona. Mosne vage standardno isporučujemo u dimenzijama 6 x 3m, 9 x 3m, 12 x 3m, 16 x 3m i 18 x 3m. Na zahtjev naručitelja, mosne vage mogu biti i u drugim dimenzijama.

Mogućnost ugradnje svih naših mosnih vaga može biti u plitku jamu (ukopana) ili nadzemna montaža na betonsku podlogu. Za nadzemne vage koristimo metalne ili betonske navozne rampe za prilaz na most vage. Ispod mostova se ugrađuju mjerne ćelije za mjerenje mase, odobrene od strane OIML-a. Mjerne ćelije se spajaju u spojnu kutiju, te od spojne kutije kablom prema pokaznom uređaju.

  • Prikaz nadzemne montaže vage
  • Građevinski radovi se izvode prema tipskom projektu koji osigurava Libra tehničar

Pokazne uređaje isporučujemo sukladno zahtjevima Kupaca i karakteristikama mjernih ćelija. Svi pokazni uređaju su odobreni u EU te se može vršiti prva ovjera vage od strane ovlaštenog certificiranog tijela.

Serija:

Terminal 3590EGTT DINI ARGEO

Proizvođač:

DINI ARGEO

Touch screen terminal tipa 3590EGTT je potpuno konfigurabilan indikator težine na dodirnom zaslonu za napredne sustave vaganja. Indikator 3590EGTT, osim odabranog programa vaganja, ima područje za razvoj specifičnih aplikacijskih programa, integriranih programa za uklanjanje pogrešaka i programskih alata za osobna računal

Saznajte više

Serija:

Terminal IND570

IND570 napredan terminal za industrijsko vaganje namijenjen za širok raspon primjena u području ručnog i automatiziranog vaganja. Fleksibilnost terminala po pitanju mogućnosti povezivanja i upravljanja dolazi u kombinaciji s poboljšanom provjerom radne učinkovitosti i mogućnošću sigurnog pristupa ključnim podacima procesa, što omogućuje ispunjavanje zahtjeva za mjernom točnošću, pouzdanošću, učinkovitošću i sljedivošću koji su trenutačno na snazi.

Saznajte više

Serija:

Printer za ispis vagarinki

Ekonomični 9-iglični pisač visoke kakvoće za 80 stupaca ,Iznimno pouzdan pisač ima prosječno vrijeme rada bez kvara od 10.000 sati rada.

Saznajte više

Serija:

Vaganje bez operatera

Kod automatskog vaganja, proces vaganja odvija se bez prisustva vagara. Vozači kamiona kojima je dodijeljena RFID kartica imaju mogućnost samostalnog vaganja (samoposluživanje) putem RFID čitača koji se nalazi na vagarskoj kućici.

Saznajte više