Automatska vaga i poluautomatsko doziranje

Automatske vage su vrsta vaga koja automatski određuje težinu predmeta koji se stavlja na nju, bez potrebe za ručnim intervencijama. One su često korištene u industriji, kao što su prehrambena, farmaceutska i kemijska industrija. Automatske vage su precizne i brzo merenje težine, što omogućava da se proizvodi brže i efikasnije pakuju.

Poluautomatsko doziranje je proces u kome se koriste vage ili druge mehaničke uređaje za automatsko ili polu-automatsko doziranje materijala. Ovaj proces se koristi kako bi se osigurala preciznost i kontrola količine doziranja. Poluautomatsko doziranje se koristi u industrijama kao što su prehrambena, farmaceutska, kemijska, i proizvodnja petrohemijskih proizvoda.

Serija:

Industrijski PC – kontrola proizvoda na traci

Panel PC su uređaji koji omogućuje analizu onoga što se događa izravno na licu mjesta u industriji, medicini, kontroli pogona ili logistici. Kombiniraju zaslon i računalnu jedinicu te korisnicima jasno prikazuju izmjerene vrijednosti, procese, slike, videozapise ili nadzorne ploče.

Saznajte više

Serija:

Automatska vaga s diskontinuiranim odvagivanjem

Automatska vaga radi bez pomoći i intervencije operatera. Cjelokupni postupak vaganja provodi se automatski prema unaprijed određenom procesu, koji je za dotičnu vagu definiran tijekom projektiranja.

Saznajte više

Serija:

Poluatomatsko doziranje prema recepturi

Vaganje je ključni element procesa proizvodnje hrane za usklađenost s kvalitetom: doziranje odgovarajuće količine sastojaka iznimno je važno za ispunjavanje specifikacija recepture i stalnih zahtjeva kvalitete.

Saznajte više